Avatatlan kezekben bizony csúnya tömegpusztító fegyverré is válhat egy rettentően erős sportkocsi. Bizonyára nem lehet stresszmentes móka sportkocsi bérbeadással foglalkozni, hiszen akár olyanok kezébe is kerülhet egy Lamborghini Huracán, akik nem feltétlenül vannak felkészülve erre a teljesítményre, mint az a 25 éves férfi, aki alaposan körbetörte a piros sportkocsit. Az angliai Birmingham belvárosában történt az eset.

Szinte már szokványosnak mondható a jelenség, hogy egy nagyobb gázadás után kicsúszik a vezető kezéből az irányítás, ennek következtében először egy lámpaoszlopot kapott el a piros Lamborghini, aztán pedig egy autónak ütközött, végül pedig megállt és a sofőr vérző orral szállt ki a minden oldalán megtört kocsiból. Szerencsére a baleset alatt senki nem tartózkodott az utcán, így személyi sérülés nem történt. A Brimingham Mail értesülései szerint nagyjából 10 tűzoltóra volt szükség ahhoz, hogy biztonságossá tegyék a környéket a baleset után.

Szétszalad a ménes, megtörték a kölcsön-Lamborghinit 1
Szétszalad a ménes, megtörték a kölcsön-Lamborghinit 2

Szétszalad a ménes, megtörték a kölcsön-Lamborghinit

Szétszalad a ménes, megtörték a kölcsön-Lamborghinit

Szétszalad a ménes, megtörték a kölcsön-Lamborghinit 5
Szétszalad a ménes, megtörték a kölcsön-Lamborghinit 6
Fotó megosztása:

A 2015-ös Frankfurti Autószalonon mutatkozott be a Lamborghini belépő szintű nyitott tetős modellje, a Huracán LP610-4 Spyder, melynek 5,2 literes V10-es szívó benzinese 610 lóerőt teljesít, ahogyan azt a nevéből is sejteni lehet. Az összkerék hajtású sportkocsi 3,4 másodperc alatt éri el a 100 km/órás sebességet, a sebmérő pedig akár 324-et is mutathat. A tavalyi évtől ráadásul valamelyest mérsékelték a fogyasztását a start-stop rendszer és a hangerlekapcsolásos technológiákkal.