Nem vette észre a belső sávban álló, egy perccel korábban balesetet szenvedett kamiont és fékezés nélkül rohant bele a hátuljába egy Jaguar az M86-oson. Az esetről a 112press számolt be.

„Szinte kiszakadt a kezemből a kormány, semmit nem tudtam csinálni, csak tapostam a féket. Nekiütköztem a korlátnak. Bekapcsoltam az elakadásjelzőt és éppen készültem arra, hogy kimásszak a kamionból a másik ajtón, amikor a Jaguar belehajtott a pótkocsi jobb hátuljába – mondta el a lapnak oroszul a kamion vezetője.

A pelenkákat szállító horvát rendszámú kamion Pósfa közelében szenvedett balesetet, amelyben az új három soros szalagkorlát remekül vizsgázott, nem engedte át a szembejövők közé a kamiont. A pótkocsi sarka leborotválta a Jaguar oldalát, ezen túlmenően kisebb tűz is keletkezett a motortérben. A lángokat az útkezelő perceken belül megérkező munkatársa oltotta el.

Durva képek az M86-oson történt balesetről 1
Durva képek az M86-oson történt balesetről 2

Durva képek az M86-oson történt balesetről

Durva képek az M86-oson történt balesetről

Durva képek az M86-oson történt balesetről 9
Durva képek az M86-oson történt balesetről 10
Durva képek az M86-oson történt balesetről 11
Durva képek az M86-oson történt balesetről 12
Durva képek az M86-oson történt balesetről 13
Durva képek az M86-oson történt balesetről 14
Fotó megosztása:

Az eset után több órán át lezárták az M86-os Szombathely felé vezető sávját Szeleste és Hegyfalu között, de szerencsére a Jaguar vezetője és kutyája néhány töréssel megúszta. 30-40 centin múlt az élete. További fotók, részletek a 112press oldalán.