Merész, látványos orrkialakítással, LED-es nappali fényekkel és akár xenon világítással küldi csatasorba 2018 elején megújult kisbuszát a Ford. Belül is javult a minőségérzet, finomabb felületek, sötét tónusok, helyenként akár bőrkárpitozás várja az utasokat.

Légrugós konferenciabusz a Fordtól 1
Légrugós konferenciabusz a Fordtól 2

Légrugós konferenciabusz a Fordtól

Légrugós konferenciabusz a Fordtól

Légrugós konferenciabusz a Fordtól 16
Légrugós konferenciabusz a Fordtól 17
Légrugós konferenciabusz a Fordtól 18
Légrugós konferenciabusz a Fordtól 19
Légrugós konferenciabusz a Fordtól 20
Légrugós konferenciabusz a Fordtól 21
Légrugós konferenciabusz a Fordtól 22
Légrugós konferenciabusz a Fordtól 23
Légrugós konferenciabusz a Fordtól 24
Légrugós konferenciabusz a Fordtól 25
Légrugós konferenciabusz a Fordtól 26
Légrugós konferenciabusz a Fordtól 27
Légrugós konferenciabusz a Fordtól 28
Fotó megosztása:

A Tourneo Custom persze többet tud puszta látványnál: kezelőfelülete 8 colos érintőképernyő köré épül, megkapja a Sync3 infotainment rendszert (hangfelismerés, Android Auto és Apple CarPlay integráció), és olyan új vezetőtámogató rendszereket kínál, mint a táblafelismeréssel kombinált, intelligens sebességkorlátozás, vagy a mögöttes keresztirányuló forgalom-felügyelettel kombinált holttérfigyelő rendszer – már korábban is rendelkezésre állt a gyalogosfelismerő robotfék, az oldalszél-stabilizátor vagy a távolságtartó tempomat.

Légrugós konferenciabusz a Fordtól 29

Ford Tourneo Custom

A motorkínálat 105, 130 és 170 lóerős dízelekből áll, amelyekhez újdonságként csatlakozik a hatfokozatú SelectShift automata váltó; a szegmensben egyedülálló hátsó légrugózás és az akár 17 colos keréktárcsák fokozott utaskényelmet ígérnek.

A lényeget a végére hagytuk: a nyolc- vagy kilencüléses kivitelben rendelhető Tourneo Custom hátsó hat ülését egyenként lehajthatjuk, előre dönthetjük vagy kiszerelhetjük, illetve menetiránynak háttal forgathatjuk, így konferenciabuszt alakíthatunk ki. És hogy ne legyen kínszenvedés a meeting, feljavított hangszigetelést, extra klímaszabályozást, hat darab USB töltőpontot, valamint 10 hangszórós audiorendszert építettek be hátra.

2017 Tourneo seating arrangement