Magyarországon és Európában is egyedülálló fesztivál lesz a Hungaroringen hétvégén, ezúttal nem az aszfaltos versenypályán, hanem azon belül található Off-Road Centrumban.  30 hektár erdő, 20 kilométer erdei úthálózat valamint mesterséges terepakadályok várják az 1. Pickup & 4×4 Fesztivál látogatóit.

Itt nem sárdagasztás vagy őrült off-roadozás vár a résztvevőkre, helyette instruktorok segítségével ismerkedhetnek a terepjárózás vezetéstechnikai alapjaival. Természetes terepakadályokkal tűzdelt, nehezen járható terepszakaszokon próbálhatja ki mindenki saját pickup vagy 4×4-es autóját, felügyelt körülmények között, szakmai segítséggel. A kezdőtől a profiig mindenki talál majd kihívást.

Bírod a terepjárókat? Tudunk egy programot neked 1

A szervezők szerint a legbátrabbak kipróbálhatják a mobil off-road  rámpa extrém emelkedőjét és lejtőjét illetve az autóhintáját és garantáltan olyan élményben lesz részük, amit nem könnyen fognak elfelejteni!

– Jegyvásárlás –

Akik az igazán nagy dolgokhoz vonzódnak, azok jelentkezhetnek Monster Truck utasnak is, amit akár vezetni is lehet. A színpadon is zajlik majd az élet, különféle autóbemutatók, koncertek.  Persze nem csak az autósokat várják, mert ez egy interaktív az egész család számára kikapcsolódást nyújtó egész napos program, koncertekkel, gyerekprogramokkal. Ráadásul 14 éves korig ingyenes a belépés.

Bírod a terepjárókat? Tudunk egy programot neked 2

Terepjáró nélkül is érdemes kilátogatnia a rendezvényre, ők kipróbálhatják a Dzsungel Taxit, amellyel mindenki ingyenesen tapasztalhatja meg a pickup- és 4×4-es élményt!

Július 8-án Pickup 4×4 Fesztivál a Hungaroringen!

 

Bírod a terepjárókat? Tudunk egy programot neked 3

– Erre a linkre kattintva elővételben is vehetsz jegyet –

Az esemény Facebook-oldalát itt találod