Az elmúlt hetekben sokat lehetett hallani a Toyota Camry-ről: egyrészt új, nyolcadik kiadása szakított a korábbi nagypapa-fazonnal, és sportos, kívánatos stílusban adja elő magát, másrészt ennek a típusnak a fedélzetén debütált a világ első Linux-alapú infotainment rendszere.

Ha már ilyen fontos modellről van szó, a Toyota két házi tuningműhelye sem ülhetett nyugodtan a fenekén: a TRD és a Modellista egyaránt átdolgozta a Camry-t.

A Modellista (nyitóképünkön) ezúttal elegánsban nyomta: légies első lökhárító és sokküllős alufelni adják meg az alaphangot, a koronát a kéttónusú karosszériafényezés teszi fel az alkotásra.

Ismét támadásba lendültek a Toyota gyári tuningműhelyei 1

A TRD (Toyota Racing Development) szokása szerint maradt a sportos vonalon – hitelesen, tegyük hozzá, hiszen ők építik a NASCAR bajnokságra a Toyota (az utcai modellre valójában persze kizárólag külsőségeiben emlékeztető) Camry versenyautóját (lenti képen). Masszív első kötényt rajzoltak, benne nappali világítással, a hűtőmaszkot besötétítették, a keréktárcsák öt duplaküllős darabok.

Ismét támadásba lendültek a Toyota gyári tuningműhelyei 2