Igazán ritka hirdetés bukkant fel egy luxuscikkeket kínáló portálon, nem mindennapos eset, hogy az eladó Lamborghini mellé egy bitang ladikot is hozzácsapnak. Persze távolról sem ingyen kínálják a vízre dobható Lamborghinit. A két járművet tartalmazó csomag ára 2,2 millió dollár, tehát úgy 605 millió forint.

A csomag olcsóbbik tétele a Lamborghini Aventador SV Roadster, melynek színe természetesen a hajóval egyező Verde Singh nevű, feltűnő zöld árnyalat. A motortérben 6,5 literes lökettérfogatú, szívó V12-es lakik, melynek teljesítménye 750 lóerő, melyet 8400-as fordulaton ad le, a maximális nyomaték pedig 690 Nm. Álló helyzetből 100 km/órás sebességre 2,9 másodperc alatt villan a nyitott tetős Aventador SV, a végsebessége 350 km/óra. Az 50 kilogrammal könnyebb modellből csupán 500 darabot készít a Lamborghini.

Még ennél is jóval hajmeresztőbb számokat mutat a stílusában tökéletesen azonos katamarán, melynek fedélzetén akár hatan élvezhetik a száguldást. Két Mercury Racing motor kapott helyet benne, melyek teljesítménye 1350 és 1550 lóerő, de természetesen ehhez a teljesítményhez már a versenymódot előhívó kulcs és megfelelő üzemanyag is szükséges.