Zajlik az élet a Salzburgringen, ahol többek között a Michelisz Norbert csapata, a M1RA is rajthoz áll a TCR sorozatban. Tassi Attila a csapat egyik fiatal versenyzője az egyik leggyorsabb szakaszon szenvedett balesetet. Az autója komolyan összetört, de szerencsére a magyar pilóta épségben megúszta az ütközést.

“A leggyorsabb kanyarban történt a baleset, ahová 250 km/h-s tempóval érkezünk meg. Ahogyan elfordítottam a kormányt, szokatlanul viselkedett az autó hátulja, kétszer is korrigálnom kellett, hogy megfogjam a kocsit, de mire egyenesbe hoztam, még mindig 200-as tempónál lecsúsztam a pálya poros, bal szélére. Ott újra megcsúszott az autó, és a szalagkorlátba csapódtam. Nagyon rossz volt látni az autót így összetörve… Szerencsére én jól vagyok, a bal lábam fáj csak kicsit egy ütéstől, de szívem szerint már holnap visszamennék a pályára.” – nyilatkozott Attila az eset kapcsán.

Az autó menthetetlenül összetört, így a csapatnak mindössze pár órája állt rendelkezésre arra, hogy csereautót szerezzenek. Szerencsére hajnalban megérkezett a JAS Motorsporttól az új Honda Civic, melyet a csapat rohamtempóban készít fel a versenyre.