A világ egyik legősibb és legdrágább sportja a solymászat. Állítólag a kerecsensólyom egy-egy különösen nemes és okos példányáért egymillió dollárt sem restellnek adni azok, akik nagyra értékelik a vadászat ezen tradicionális módját – vagy csupán annyi pénzük van, hogy nem tudnak vele mit kezdeni.

A Bentley leginkább az utóbbiakat célozta meg legfrissebb alkotásával, egy különösen igényes készlettel, amely a vadászmadarat nem, ám a sikeres expedíció minden egyéb rekvizitumát tartalmazza. Természetes parafával burkolt piknikcsomag, benne három flaskával, poharakkal és arctörlő kendőkkel, valamint egy reptetőállomás ugyancsak parafaborítással, kelléktároló fiókkal.

Vegyél solymászkészletet a Bentley-dhez, csak most, csak neked 2
Vegyél solymászkészletet a Bentley-dhez, csak most, csak neked 3

A pakk része két kiülő (vagy minek nevezik…), amelyet a Bentayga csomagtartójában lehet rögzíteni, hogy a solymász a kocsiban készíthesse elő a nemes madarakat a repülésre.

A csomag funkcionális elemeit értetlenül szemléljük, a világ minden részéről összegyűjtött, tucatnyi különböző fafajta összesen 430 apró darabkájából álló, 9 munkanap alatt összeállított (plusz a többfázisú előkészítés, természetesen) intarzia viszont képzetlen elménk számára is felfogható fényűzést képvisel, ahogy a parafa szövet mellett alkalmazott, lézerrel kikészített Hotspur bőranyag sem tűnik hétköznapinak.

a videó a hirdetés után indul