Naná, hogy Dubajban található az a márkakereskedés, ahol csupán egyetlen típust forgalmaznak: a Bugatti Chiront. Amikor legnagyobb márkakereskedésekről esik szó, akkor jellemzően egy irgalmatlanul nagy komplexum juthat eszünkbe, ebben az esetben viszont inkább a választékhoz képest tűnik pazarlóan nagynak a bemutatóterem.

A 240 négyzetméteres szalon bejáratánál a Bugatti jellegzetes formájú hűtőrácsának stilizált változata fogadja a leendő vásárlókat, bent rögtön az ajtó mögött az aktuális modell, a Chiron áll. Nyilván ez az a szalonautó, amire nem lehet majd arcátlanul alkudozni. Kicsit tovább sétálva itt-ot nívós autómodellek és egy 1:8-as méretarányú Chiront találhatunk. A hagyományos asztal és két szék kombináció helyett a Bugatti saját kollekciójából származó kanapéról lehet összeállítani a kedves vevőnek tetsző Bugattit, melyet rögtön meg is nézhet a hatalmas képernyőkön.

Igazán fontos, hogy ebben a térségben egy ilyen színvonalú szalon működjön, hiszen a világon itt a legnagyobb a Veyron populáció és Chironból is harminc darabot rendeltek eddig az Egyesült Arab Emirátusok területén.

Tudtad, hogy egy magyar nő adja el a legtöbb Bugattit? Katt ide!