Desert Warrior, azaz sivatagi harcos: ezen a beduinidéző néven futott az a projekt, amelynek eredményeként utolsó porcikájáig átalakítottak egy Mitsubishi L200 pickupot. A műtétet egy német offroad-specialista műhely, az RH Engineering vállalta, és miközben a belső tér érintetlen maradt (kivéve a két ülést; azokat Cobra versenyülésekre cserélték), kívül nem fogták vissza magukat.

Barbár Mad Max-autó a Mitsubishitől 1
Barbár Mad Max-autó a Mitsubishitől 2

Barbár Mad Max-autó a Mitsubishitől

Barbár Mad Max-autó a Mitsubishitől

Barbár Mad Max-autó a Mitsubishitől 7
Barbár Mad Max-autó a Mitsubishitől 8
Barbár Mad Max-autó a Mitsubishitől 9
Barbár Mad Max-autó a Mitsubishitől 10
Fotó megosztása:

Bukókeretet szereltek az autóra, átdolgozták a futóművet, hatalmas kerekeket szereltek fel, beépített légvezetékkel, így menet közben is felfújhatók az abroncsok. A sötét sivatagi éjszakákra felkészülve messze hordó LED-es fényszórókat illesztettek a kocsira, és persze a pótkerék- és szerszámtartó alkalmatosság sem hiányozhatott – és nehogy valaki komolyan vegye a munkát, egy irdatlan szárny is került a kocsira.

A Desert Warriorból egyetlen egy példány készült, viszont elkészítették civil változatát is. Erről ugyan hiányzik az összes sallang, viszont a maga nemében a Barbarian SVP is látványos darab: BF Goodrich terepgumik, fekete kerékívtoldatok, vadonatúj hűtőmaszk, friss lámpaház, kivilágított plató, talajmegvilágítás; illetve steppelt bőrülések, sorszámozott plakett, megvilágított küszöbbetét teszi különlegessé. A sorszámozás indokolt: mindössze 250 darab készül az autóból, fele-fele kék, illetve fekete színben.

17MY L200 Barbarian SVP.jpg117MY L200 Barbarian SVP