Find New Roads, azaz találj új utakat: ezzel a betűszóval bocsátotta útjára még 2015-ben űrnaszádra emlékeztető tanulmányautóját a Chevrolet. A küldetés megmaradt, a formátum azonban változott: az FNR-X már egy leendő szabadidőjármű vázlata.

Az FNR-X távvezérelhető szekrényajtajai, dinamikus LED-es fényszórója, adaptív, magasságszabályozós futóműve csak a ráadás. A lényeg egyfelől az autonomy mobilitási csomag, amely körkörösen elhelyezett radaros és kamerás érzékelőkkel, valamint forgalmi körülményeket elemző rendszerekkel támogatja az önjáró funkciót, miközben a környezetet a szélvédőre vetített adatokkal kiegészítve (kiterjesztett valóság) jeleníti meg az utasok előtt, másfelől az a plug-in hajtáslánc, amelynek hatásfokát aktív hűtőlamellákkal, állítható légterelő elemekkel és elforduló felniküllő-betétekkel képes javítani az autó.

FNR-X 大内饰夜景_0418

Az utastérben a választott üzemmódtól (sportos vagy praktikus)  függően változik a hangulatvilágítás, a kárpitok és felületek hatszögletű tematikát követnek, az utastér bővelkedik a tárolóhelyekben.