Inès de la Fressange a nyolcvanas évek egyik legnagyobb francia divatmodellje volt, a Chanel első exkluzív modellje és nagykövete. A most 59 éves Inès változatlanul aktív, mint modell, emellett saját divatmárkát is alapított.

Inès de la Fressange 1986-ban és 2017-ben

Az általa megtervezett, mindössze kétszáz példányban készítendő DS3 különkiadás az Inès de la Fressange Paris tavaszi-nyári kollekciójának részeként kerül piacra; ez nemcsak azt jelzi, hogy ősztől már egyáltalán nem lesz kapható a kocsi, hanem arra is enged következtetni, hogy további együttműködés várható – akár ezzel, akár más francia divatházakkal.

A limitált szériás DS3 egyedi külső és belső kivitelezést kapott. Tintakék-opálfehér fényezés, piros tükrökkel és kerékagyakkal, légiposta-dizájn a C oszlopokon – ennél franciább nem is lehetne a fényezés.

HyperFocal: 0

A kulcsra is jutott őzike

Az utastérben is visszaköszön a trikolor, a gránitkék bőrkárpittól a kívülről átvezetett Inès-piros műszerfalbetétig; a műszerfalon őzgida – ez speciel nem francia specialitás, hanem a divatház jelképe – dobja fel a hangulatot.

A felszereltség kiszámíthatóan gazdag, LED-világítás, okostelefonos integrációs, digitális rádió, navigáció és egy sor hagyományosabb kényelmi extra tartozik a kocsihoz. Van viszont egy valóban exkluzív kiegészítő is: az Inès de la Fressange Voyageur bőr kézitáska, az utastérrel azonos gránitkék kivitelben.

01-DS 3 InŐs de la Fressange (mirrors and wheels)

A DS 3 Inès de la Fressange limitált széria 110 lóerős benzinmotorral (kézi vagy automata váltóval) vagy 100 lóerős, manuális dízellel lesz kérhető.

Kapcsolódó címkék: Citroën divat DS3 Párizs