Inès de la Fressange a nyolcvanas évek egyik legnagyobb francia divatmodellje volt, a Chanel első exkluzív modellje és nagykövete. A most 59 éves Inès változatlanul aktív, mint modell, emellett saját divatmárkát is alapított.

Valódi divatcikké vált az autó 1
Valódi divatcikké vált az autó 2

Valódi divatcikké vált az autó

Valódi divatcikké vált az autó

Valódi divatcikké vált az autó 14
Valódi divatcikké vált az autó 15
Valódi divatcikké vált az autó 16
Valódi divatcikké vált az autó 17
Valódi divatcikké vált az autó 18
Valódi divatcikké vált az autó 19
Valódi divatcikké vált az autó 20
Valódi divatcikké vált az autó 21
Valódi divatcikké vált az autó 22
Valódi divatcikké vált az autó 23
Valódi divatcikké vált az autó 24
Fotó megosztása:

Az általa megtervezett, mindössze kétszáz példányban készítendő DS3 különkiadás az Inès de la Fressange Paris tavaszi-nyári kollekciójának részeként kerül piacra; ez nemcsak azt jelzi, hogy ősztől már egyáltalán nem lesz kapható a kocsi, hanem arra is enged következtetni, hogy további együttműködés várható – akár ezzel, akár más francia divatházakkal.

A limitált szériás DS3 egyedi külső és belső kivitelezést kapott. Tintakék-opálfehér fényezés, piros tükrökkel és kerékagyakkal, légiposta-dizájn a C oszlopokon – ennél franciább nem is lehetne a fényezés.

HyperFocal: 0

A kulcsra is jutott őzike

Az utastérben is visszaköszön a trikolor, a gránitkék bőrkárpittól a kívülről átvezetett Inès-piros műszerfalbetétig; a műszerfalon őzgida – ez speciel nem francia specialitás, hanem a divatház jelképe – dobja fel a hangulatot.

A felszereltség kiszámíthatóan gazdag, LED-világítás, okostelefonos integrációs, digitális rádió, navigáció és egy sor hagyományosabb kényelmi extra tartozik a kocsihoz. Van viszont egy valóban exkluzív kiegészítő is: az Inès de la Fressange Voyageur bőr kézitáska, az utastérrel azonos gránitkék kivitelben.

01-DS 3 InŐs de la Fressange (mirrors and wheels)

A DS 3 Inès de la Fressange limitált széria 110 lóerős benzinmotorral (kézi vagy automata váltóval) vagy 100 lóerős, manuális dízellel lesz kérhető.