Designo iridium silver magno: rajongó legyen a talpán, aki megjegyzi és a rendeléskor pontosan visszamondja annak a különleges matt fényezésnek a nevét, amelyben az SLC RedArt különkiadását kínálja a Mercedes. Hat további színárnyalat is rendelkezésre áll, meg hát rá is bökhetünk a monitoron, hogy ezt legyen olyan kedves. A lényeg amúgy is a több ponton elhelyezett színdekor: az első splitter, a hűtőrács rostélya, a kerékdobok légkivezető résének betéte, a hátsó diffúzor, a féknyergek, de még a felnik pereme is piros színben pompázik.

slk red art

A gyár a limitált széria motorkínálatát sem korlátozza, az összes rendelkezésre álló hajtáslánc-opció elérhető, beleértve a további finomságokkal megvadított AMG 43 kiadást. Az utastérben szintén visszaköszön a piros, amit alumíniummal, Nappa bőrrel, szénszálas felületekkel vadíthatunk meg.

 

ülések

Az SL Designo Edition nem folyamodik színtrükkökhöz: fehér-fekete bőrkárpitozás, fehér tetőkárpit és fekete-fehér bőrözésű kormány teremt exkluzív (és igen kényes) környezetet, a műszerfalon fehér zongoralakk kidolgozás teszi még különlegesebbé a hangulatot. A különkiadás az SL 400 és SL 500 modellekhez rendelhető.

Az SLC és SL limitált szériák a mai naptól rendelhetők, a kiszállítás áprilistól kezdődik.