Amerika legdrágább eladó ingatlanja 250 millió dollárba kerül és ezért az összegért egy tökéletesen kulcsrakész luxus környezetet kap a leendő milliomos vagy milliárdos tulajdonos. A házban természetesen megszámlálhatatlan mennyiségű szoba és fürdőszoba található. A szórakozási lehetőségekért sem kell kimozdulni, hiszen saját bowling pálya és mozi is akad a modern villában. A kétség kívül mai trendeknek megfelelő házban értékes antik bútorok is vannak, valamint egyéb művészeti alkotások.

Ennél azonban jóval érdekesebb, hogy egy igencsak gazdag autógyűjtemény is várja az új tulajdonost. A járművek száma is masszív, hiszen egy helikopter mellett 10 motorkerékpár és 12 autó jár a takaros házhoz. Az ingatlanhoz passzolóan Rolls-Royce Dawn, Ferrari 488 GTB és Pagani Huayra is a csomag része. Mégsem ezek a legértékesebb darabok, hanem egy csodaszép, fekete színű Mercedes-Benz 540K 1936-ból, ami legutóbb közel 11,8 millió dollárért, átszámítva 3,4 milliárd forintért kelt el egy aukción.

Az 540K igazi nehézbombázó volt a maga korában, a hatalmas sportos luxusautót 5,4 literes soros nyolchengeres, kompresszoros 180 lovas benzinmotor hajtotta akár 170 km/órás sebességig. Rendelhető volt hozzá 5 sebességes váltó is, amiben az utolsó három fokozat már szinkronizált volt.

Emellett az olyan egzotikumok, mint a Spyker C8, Ariel Atom 3 vagy éppen egy kabrió Bentley már nem is tűnnek olyan nagy tételnek a listán. Minden esetre a ház leendő ura akár egy Bugatti Veyronnal is elszaladhat kifliért és parizerért a helyi közértbe.