710 lóerő, 1017 Nm nyomaték – ekkora tengernyi erő mellé már nem lehet akármit odatenni. Tudta ezt a Breitling is, és különleges, limitált példányszámú kronográffal tiszteleg a valaha volt leggyorsabb négyszemélyes gépkocsi előtt.

Az óra tokja titánból készül, mint a Continental Supersports (opciós) kipufogórendszere. Az utastérben fel-felbukkanó karbon-kompozit anyagokra a szénszálas óralap felel, a magyarázatot nem igénylő gumiszíj dupla rétegű, szegélyét pirosra festették.

Szupersport-óra a világ leggyorsabb négyüléseséhez 1

A Breitling most először épített elektronikus szerkezetű órát a Bentley-nek. Az átdolgozott B55 szerkezet olyan egyedi funkciókat kínál, mint a Chrono Rally, amely akár 30 raliszakasz idejét képes tárolni, a rajt és a célba érés időpontjával, valamint a futam időtartamával együtt. Az óra a köztes időket is rögzíti, és automatikusan hozzáadja a büntetéseket.

A Chrono Race funkciót zárt pályára fejlesztették, a köridők rögzítése mellett kiszámolja a körök átlagsebességét is. A Regularity rally funkció a 100/100-as versenyeken hasznos: a felhasználó előre meghatározhatja egyes szakaszok szintidejét, az óra pedig segít azt betartani.

Bentley Supersports B55

A rengeteg adat egy okostelefonos applikáció segítségével nyerhető ki az órából, és dolgozható fel.

Az órából mindössze 500 darab készül; az árát elegánsan nem tette közzé a gyártó.