Az M3-as autópályán a főváros felé a 168-as km-nél a korábbi kamionos baleset helyszínén jelenleg a belső sávot tartják elkerítve, de a sérült járművet már elszállították.

Az M3-as autópályán, Nyíregyháza felé a 49-es km-nél, kamionmentés miatt a forgalmat megállították.

A 3-as főúton, Szikszó átkelési szakaszán a 202-es km-nél egy kamion kisteherautóval karambolozott. Félpályás lezárás van érvényben.

A 7-es főúton, Baracska közelében a 38-as km-nél egy személyautó hajtott az árokba. A fél útpályát lezárták.

A 31-es főúton Tápiósüly és Tápiószecső között árokba borult egy teherautó. A 45-ös km-nél egy sávon, rendőri irányítással halad a forgalom.

A 35-ös főúton, Debrecen közelében a 77-es km-nél két személyautó karambolozott, sávlezárás van érvényben.

A 38-as főúton a 11-es km-nél, Rakamaz és Tokaj között két személyautó ütközött össze. A fél útpályát lezárták.

A 49-es főúton, Ököritófülpös átkelési szakaszán a Kossuth Lajos utcában a 34-es km-nél egy kamion borult az út menti árokba. Csak a fél útpálya járható.

Az 54-es főúton a 22-es km-nél Bugacpusztaháza közelében egy kamion foglalja el az útpályát.

A 61-es főúton, a 72-es km-nél korábban elakadt kamionokat mentenek. A főutat lezárták, a forgalmat megállították.

A 61-es főúton a 185-ös km-nél, Pogányszentpéter és Nagykanizsa között két személyautó frontálisan ütközött össze. A főutat lezárták, a járműveket visszafordítják.

A 68-as főúton a 94-es km-nél Balatonszentgyörgy és Kéthely között két személyautó ütközése miatt a fél útpályát lezárták.

A 102-es főúton Tinnye közelében korábban két jármű ütközött össze. Teljes útzár van érvényben, a forgalmat Piliscsaba felé terelik el.