Sokan azt gondolhatják, hogy egy olyan hatalmas és rettenetesen erős autónak, mint amilyen a Mercedes-AMG GLS63 már nem igen kell semmiféle radikális beavatkozáson túlesnie már. Óriási tévedés, hiszen a Dartz nem véletlenül alkotta meg a Prombon Black Alligator nevű gúnyát az autóra. Erre tényleg igény mutatkozik, ezért a kevlár-karbon karosszérián túl rendelhető lesz kevlár-titánium kombinációjú páncélozott verzió is.

Brutális szörnyeteggé változtatták a GLS-Mercit 1
Brutális szörnyeteggé változtatták a GLS-Mercit 2

Brutális szörnyeteggé változtatták a GLS-Mercit

Brutális szörnyeteggé változtatták a GLS-Mercit

Brutális szörnyeteggé változtatták a GLS-Mercit 11
Brutális szörnyeteggé változtatták a GLS-Mercit 12
Brutális szörnyeteggé változtatták a GLS-Mercit 13
Brutális szörnyeteggé változtatták a GLS-Mercit 14
Brutális szörnyeteggé változtatták a GLS-Mercit 15
Brutális szörnyeteggé változtatták a GLS-Mercit 16
Brutális szörnyeteggé változtatták a GLS-Mercit 17
Brutális szörnyeteggé változtatták a GLS-Mercit 18
Fotó megosztása:

Pedig utóbbi atombiztos változatra aligha lesz szükség a finoman szólva is határozott vonalú új arcot elnézve, amire Jeep Grand Cherokee stílusú LED-es fényszórók kerültek a rettenetesen sok fénydióda és ennél is több rács mellé. Hogy ezt a hatalmas arcot elbírja az 5,5 literes biturbó V8-as motor, ezért teljesítményét a közel 580-ról 1600 lóerőre szeretnék felhúzni, nyomatéka pedig 760-ról kerek 1500 Nm-re nő majd az átalakítás alatt.

mercedes-amg-gls63-by-dartz (5)A belteret számtalan textúrájú bőr, temérdek drágakő és persze, gazdagon használt krómmal és arannyal teszik exkluzívabbá a kedves vevő igényei szerint. Arról természetesen mélyen hallgatnak, hogy mennyibe kerülhet egy ilyen kezelés, de a felhasznált anyagokból ítélve biztosan többszörösen meghaladja az alapot adó autó árát.