Újabb 80 férőhelyes P+R parkoló épült a Hűvösvölgyben, egy korábban parkolásra használt rendezetlen területen. Szilárd térkő- és aszfaltburkolatot fektettek le, korszerű közvilágítást építettek, ahol díjmentesen lehet parkolni. A mozgáskorlátozottaknak is alakítottak ki külön helyeket. Így már összesen 160 várakozóhely van a hűvösvölgyi villamos-végállomásnál.

Befejeződött a X. kerületi Kápolna utca több mint 500 méteres szakaszának felújítása a Liget tér és a Kápolna tér között, illetve a XVIII. kerületben a Besence utca Méta utcai csomópont vége és a Közdűlő utca közötti szakaszának, valamint a Közdűlő utca Besence utca és Ipacsfa utca közötti szakaszának felújítása is véget ért.

A Kápolna utca Liget tér és Kápolna tér közötti szakaszán a többi között megerősítették az aszfaltburkolatot, az útburkolat és a meglévő járda közötti felület füvesítését is elvégezték, illetve a területen található fákkal megegyező fafajtákat ültettek. A felújítást követően a forgalmi sávok között új parkolóhelyeket festettek fel.

A XVIII. kerületi Besence utca és Közdűlő utca szakaszainak a felújítása során megújult az útburkolat, annak szegélyei, valamint a járdák, illetve az Ipacsfa utca autóbusz-megálló új, bazaltbeton burkolatot kapott.