Itt a bizonyíték, hogy az autó igenis a család részévé tud válni. Érző, lélegző lények, amiket mi autórajongók akkor is imádni fogunk, ha már egyetlen csepp olaj sem lesz a Földön, és a Napot is eltakarja a nukleáris porfelhő.

“Szeretnék köszönetet mondani a kéki Rétközi Vadásztársaság két tagjának azért, mert ágyban fekvő 90 éves férjemnek (akivel 61 éve kötöttünk házasságot) lehetővé tették, hogy kedves gépkocsijától, egy 28 éves Moszkvicstól elbúcsúzhasson” – írta Lippai Gusztávné a SZON.hu-nak.

“Különös együttérzést tanúsítottak egy olyan beteg ember iránt, aki eddig nem akarta eladni szeretett segítőtársát. Kerekes Zoltán vadőr és Poór Imre betegen beültették a lejárt műszakival rendelkező gépkocsijába férjemet, és egy kevésbé forgalmas helyen (kint a határban, a földutakon) a rendőrség tudtával, körutazással elbúcsúztatták kedves járművétől. Köszönöm a két jólelkű embernek ezt az önzetlen tettet. Köszönöm Kerekes Zoltánné és Buszlai Tiborné szociális gondozónknak is a támogatást. Magam és beteg férjem nevében nekik, családjaiknak jó egészséget és sok szerencsét kívánok a következő évre!”