Egyetlen karcolással úszta meg szülei autóbalesetét egy nyolchónapos kislány az észak-amerikai Texarkanában (Arkansas, USA.)

A gyermeket szülei rosszul kötötték be a gyermekülésbe, ami szintén nem volt rendesen rögzítve az autóban, így amikor egy figyelmetlenül sávot váltó nyerges vontató oldalról meglökte őket, és a kocsi a korlátnak csapódva összetört, a csecsemő egyszerűen kirepült a roncsból.

A tűzoltók a szülőkkel együtt kétségbeesve keresték a csöppséget az összetört autó környékén, ám sehol nem találták. Amikor már a környező füves részt fésülték át, akkor lettek figyelmesek a halk gyermekhangokra, és a sűrű aljnövényzetet félrehajtva meglátták a kislányt: egy vízelvezető csatornában, közvetlenül a fémrácsok alatt csücsült, még csak nem is sírt. A homlokán elszenvedett karcolástól eltekintve nem volt rajta sérülés. Alighanem a rács fölött húzódó lejtőre zuhant, onnan gurulhatott be a nyílásba.

A kamion vezetője ellen eljárás indul veszélyes járművezetés miatt; a felelőtlen szülők vélhetően bírói dorgálás nélkül is megtanulták a leckét.

Bestcars

c