Míg a legtöbb autógyártó valami igazán egyedi és meghökkentő átalakítással készült a világ legnagyobb tuningkiállításának számító SEMA Show-ra, addig a BMW inkább azt mutatta meg, hogy mit lehet kihozni egy autóból, ha az összes gyári kiegészítőt rá akarjuk aggatni. Leginkább megosztó művük ez a feketeségbe burkolt 7-es BMW, ami ideálisnak tűnik az éjszaka császárainak.

Pedig a zord, sötét külső egy környezetbarát konnektorról tölthető hibrid hajtásláncot takar, hiszen az Individual Frozen Black színűre fényezett lemezek alatt a 740e xDrive-ot találjuk. A szín mellett M Sport csomagot és M Performance alufelniket kapott, továbbá fekete veséket és karbon tükörházakat a sportos megjelenés fokozása érdekében. Az utasteret az egyedi igények kielégítésére létrehozott Individual részleg készítette el, az üléseket Fiona vörös Merino bőrbe húzták és a hosszított változathoz elérhető minden kényelmi extrájával megtöltötték, továbbá a hátsó kartámaszban két pohár is helyet kapott.P90241533_highRes_bmw-740e-xdrive-iper

A 740e-t négyhengeres turbómotor (258 lóerő) és a 8 sebességes váltóval egybeépített villanymotor (83 kW) hajtja, a rendszer összteljesítménye 326 lóerő, csúcsnyomatéka pedig 500 Nm. A gyári adatok szerint kicsivel több mint 40 kilométert képes megtenni teljesen elektromos üzemmódban.

P90241537_highRes_bmw-740e-xdrive-iper