A Soproni Rendőrkapitányság lopás bűntett kísérlete, valamint egyedi azonosító jellel való visszaélés bűntette miatt eljárást folytat egy 23 éves és egy 18 éves soproni férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint 2016. október 28-án hajnali 3 órakor a soproni Tallián utcában található garázssoron több autót is feltörtek és megpróbáltak ellopni. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a tettesek egy Audit kinyitottak, megpróbálták beindítani, majd miután ez nem sikerült, egy csavarhúzóval a motorháztetőt akarták felfeszíteni. A kocsit átkutatták és az abban megtalált forgalmi engedélyt eltették.

Itt vannak a hónap hülyéi Sopronból 1
Itt vannak a hónap hülyéi Sopronból 2

Itt vannak a hónap hülyéi Sopronból

Itt vannak a hónap hülyéi Sopronból

Itt vannak a hónap hülyéi Sopronból 9
Itt vannak a hónap hülyéi Sopronból 10
Itt vannak a hónap hülyéi Sopronból 11
Itt vannak a hónap hülyéi Sopronból 12
Itt vannak a hónap hülyéi Sopronból 13
Itt vannak a hónap hülyéi Sopronból 14
Fotó megosztása:

Ugyanezen a helyen egy Volkswagenről leszedték a rendszámokat és megpróbálták azokat az Audira felszerelni. Miután csak az egyik rendszámot tudták felrakni az autóra, a másikat összehajtották és eldobták.

Ezután a Volkswagen gépkocsi kilincsét letörték, majd az egyik ablakát egy fadarabbal bezúzták. Az autót átkutatták, abban találtak egy pótkulcsot, valamint egy fényképezőgépet, ezeket szintén ellopták. A megtalált pótkulccsal megpróbálták ezt a gépjárművet is beindítani, sikertelenül.

A soproni nyomozók néhány óra alatt beazonosították, elfogták és a rendőrkapitányságra előállították az egyik tettest. A férfi ruházatának átvizsgálásakor a rendőrök megtalálták az Audi forgalmi engedélyét. Ezután a nyomozók elfogták a férfi bűntársát is, akinél a házkutatáskor lefoglalták a Volkswagenből ellopott fényképezőgépet és pótkulcsot. A fiatalok beismerték a bűncselekmény elkövetését.