Az út szélén, bekapcsolt vészvillogókkal – de megkülönböztető jelzéseit nem használva – várakozott az a rendőrautó, amelynek szerda éjjel nekihajtott Texas legjobb állami egyetemének (Texas A & M) egyik elsőéves hallgatója. A 19 éves hölgy nem sérült meg a balesetben, ám a rendőrtiszt, aki éppen egy másik ügyben járt el, gyanúsnak találta, hogy a fiatal nőn deréktól felfelé semmi más ruhadarab nem volt, mint egy kikapcsolt melltartó.

Miranda Kay Rader elmondta, hogy az előző piros lámpánál gondolt egyet, és néhány félmeztelen fotót szeretett volna küldeni magáról a barátjának, de aztán zöldet kapott, és el kellett indulnia. A szemtanúk azonban egészen máshogy emlékeznek a történtekre: egy autósnak el kellett rántania a kormányt, hogy elkerülje az ütközést az összevissza kóválygó, száguldozó hölggyel.

snapchat28n-2-web

Az autó rutinszerű átvizsgálásakor a rendőr egy bontott üveg bort talált az utastérben. A hölgy beismerte, hogy a palack negyedét megitta, a helyben elvégzett ittassági vizsgálat alapján azonban kiderült, hogy ennél jóval több alkoholt fogyasztott az este folyamán, így miután rendezte ruházatát, bilincsben kísérték az őrszobára.