A kecskeméti rendőrök garázdaság miatt nyomoznak J. Norbert 25 éves kecskeméti lakos ellen. Október 8-án 15 óra körül négy férfi autóval megjelent a gyanúsított háza előtt az ott korábban leparkolt, megrongált gépkocsijuk elszállítása céljából.

A házigazda, J. Norbert ezt meglátva kiabálni kezdett velük és azt követelte, hogy a gépkocsi elvitele nélkül távozzanak onnan. Egyiküket megütötte, és egy gumiabroncsot dobott felé, magához vett egy fejszét is.

n3844620_0
A négyfős társaság megijedt, és autóval elmenekült. J. Norbert utánuk ment, és nekiütközött vitapartnerei Suzuki Swiftjének: a magával vitt fejszével kitörte autójuk jobb első ablakát, majd gyalogosan elhagyta a helyszínt. A Suzukiban ülők közül ketten nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedtek.

A kecskeméti rendőrök 17 óra 25 perckor otthonában elfogták J. Norbertet. A közlekedési baleset okozása miatt helyszíni bírságot szabtak ki vele szemben, majd garázdaság megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, és kezdeményezik előzetes letartóztatását.