A négy- és ötcsillagos szállodákat nem feltétlenül a berendezés, a dekoráció, az étterem minősége különbözteti meg egymástól, hanem az a szolgáltatási szint, amelyet a vendégek elvárhatnak és meg is kapnak. Alighanem ez a filozófia motiválta a Bentley-t, amikor egy fiatal kaliforniai vállalkozással karöltve újszerű szolgáltatást kínált ügyfeleinek – egyelőre kísérleti jelleggel.

A Bentley és a Filld egy olyan, mobilapplikáció alapú szolgáltatást dolgozott ki, amely házhoz (pontosabban autóhoz) szállítja az üzemanyagot. A nonstop szolgáltatáshoz az ügyfélnek még csak az autójához sem kell fáradnia, sőt, arra sem kell emlékeznie, hogy pontosan hol parkol a kocsi: az alkalmazás beazonosítja a jármű tartózkodási helyét, a helyszínre érkező (diszkrét méretű) tartálykocsi sofőrje pedig egy kóddal kinyitja az üzemanyagtartály fedelét, és már csorog is az éltető, éghető nedű.

A szolgáltatás lényegét tekintve azonos az Audi és a Volvo által már megvalósított futárszolgálathoz, amelynek keretében az interneten vásárolt árukat egyenesen az autó csomagtartójába viszi a futárszolgálat, ám távlatilag egészen más lehetőségeket is rejt magában: elvileg már most is meg lehetne valósítani, hogy az autó megrendelje saját magának a benzint.