A részletek még nem ismertek, és valójában nincs is igazán köze a történetnek az autókhoz, ezért csak dióhéjban szólunk az előzményekről: New Yorkban hétfőn egy szolgálaton kívüli rendőr lelőtt egy autóst, aki odalépett hozzá dühöngeni, miután majdnem összeütköztek. A rendőr szerint a másik fél többször megütötte őt, a szemtanúk állítják, hogy hidegvérű gyilkosság volt.

Most nem is ez a lényeg, hanem hogy az egyik, helyszínről közvetítő stábot kirabolták munka közben. Miután leadták az adást, a riporternő a stúdiókocsiban rendezte gondolatait, amikor odalépett a buszhoz egy fiatal nőt, feltépte az ajtaját, és behajított rajta egy kutyát.

Kutyával raboltak ki egy autót

Kena Vernon riporter, amikor még megvolt a táskája

Amíg a riporter és munkatársai a megzavarodott állattal küzdöttek, a támadó simán elemelte a riporter kézitáskáját, és futásnak eredt. Pechjére a helyszín még mindig hemzsegett a rendőröktől, így néhány lépés után elkapták. A támadás és a lopás vétsége mellett a megengedettnél nagyobb pengehosszúságú szúrófegyvert is találtak nála, így mostani, sorban a hetedik rendőrségi ügye alighanem jelentős hosszúságú szabadságvesztéssel zárul majd.

Nyitóképünk illusztráció.