A Mondeo, az S-Max és az Edge után a Kuga is megkapta a Vignale címkét, és az azzal járó kiváltságokat. Az alapot az exkluzív gyöngyház fényezés és a műszerfalra is kiterjedő, finom bőrkárpitozás fekteti le. Utóbbinak hatszögletű varrása a hűtőmaszkon is megjelenő Vignale emblémát másolja; a rózsás tónusú fényezést sötétebb betétek teszik még exkluzívabbá.

A Kuga Vignale gyártási folyamatának végén magasan képzett mesterek személyesen vizsgálják meg az összeszerelés minőségét, az illesztéseket, a fényezést. Utóbbit két órán át polírozzák kézzel, amíg tökéletes nem lesz a csillogása

Kompakt luxus-SUV a Fordtól 1
Kompakt luxus-SUV a Fordtól 2

Kompakt luxus-SUV a Fordtól

Kompakt luxus-SUV a Fordtól

Kompakt luxus-SUV a Fordtól 8
Kompakt luxus-SUV a Fordtól 9
Kompakt luxus-SUV a Fordtól 10
Kompakt luxus-SUV a Fordtól 11
Kompakt luxus-SUV a Fordtól 12
Fotó megosztása:

 

Hajtásláncból négyfélét lehet választani a luxus-Kugához: az 1,5 literes EcoBoost motor 150 vagy 182 lóerővel, előbbi kézi váltóval, utóbbi automatával és AWD-vel; dízelből a 2.0 TDCI áll rendelkezésre, 150 vagy 180 lóerővel. Mindkettőhöz rendelhető automata váltó, előbbinél opció, utóbbinál alapfelszerelés az összkerékhajtás.

A felszereltség sem lehet hiányos: mint minden Vignale modell, a Kuga is megkapja a Sync 3 multimédiás rendszert, egy sor vezetőtámogató funkciót (sávelhagyásra figyelmeztetés, táblafelismerés, holttérfelügyelet, éberség-felügyelet.)

Ford Kuga Vignale