A 33 éves John Seraj-t múlt vasárnap támadták meg, miután éjszaka hazatért a munkából.

A háza előtt hajnali egykor nem tudott leparkolni, ezért dühében dudálni kezdett. Ekkor megjelent a színen egy másik férfi – csak feltételezzük, hogy az ő ügyetlen parkolása okozta a kalamajkát – és kiabálni kezdett a dühös háztulajdonossal.

Seraj okosan úgy döntött, nem éri meg a kakaskodás, ezért elindult hazafelé. Ekkor azonban a férfi és két társa rátámadt, és a dulakodásban egyikük leharapta az erőhátrányban lévő férfi bal fülének egy darabját.

„A gyerekeim látták a sérüléseimet, a négyéves fiam annyira kiborult, hogy két napig messzire elkerült.” – mondta az áldozat.

Összevesztek a parkolóhelyen, leharapták a fülét 1
Összevesztek a parkolóhelyen, leharapták a fülét 2

Jobb, ha szegény kisgyerek hozzászokik a látványhoz: hiába segítettek ugyanis a férfinak a rendőrök, a füldarabot csak másnap reggel találták meg, akkorra pedig már elhalt a szövet, nem lehetett visszavarrni.

Az áldozatot esetleges fertőzések miatt vizsgálatoknak vetették alá. Kezelőorvosa szerint később plasztikai úton pótolhatják a hiányzó testdarabot.

A rendőrség szándékos testi sértésként kezeli az ügyet, és szemtanúk segítségével keresi az izmos, huszonéves, 162 centi körüli támadót.

Forrás: Metro.co.uk