Friss fényezési opciók, alapkivitelben is sportosabbra rajzolt lökhárítók, extra légbevezető nyílás az orron, sötétített hátsó LED lámpák: kívülről ezek az apróságok, na meg külön rendelhető 17 és 18 colos felnik árulják el az új modellévi Beetle és Beetle kabrió modelleket.

Az utastérben friss rajzolatú, jobban megvilágított műszeregység, átdizájnolt műszerfal, háromféle új kárpitozás, festett középkonzol és egyéb színcsomagok dobják fel a hangulatot.

Megújult a VW Beetle 1

Beetle Cabriolet Exclusive

A továbbra is 105-220 lóerős motorokkal kínált modellek ára a németországi piacon nem változik; hazai árazásukról egyelőre nincs információ.

A modellfrissítéssel párhuzamosan két különkiadással is megjelent a Beetle. Az egyik a Denim modell: az 1974-es Jeans bogár nyomán megépített autó koptatott kék fényezést, farmer-tónusú vászontetőt (mármint a kabrió), kék üléskárpitot és farzsebet mintázó tárolózsebeket kínál.

Volkswagen Beetle Denim: kőmosott kék fényezés, stílusos retró keréktárcsák

Volkswagen Beetle Denim: kőmosott kék fényezés, stílusos retró keréktárcsák

A Beetle Exclusive szintén megrendelhető fém- és vászontetővel egyaránt. A Design és R-Line felszereltségekre épülő kivitel egyedi felniket, fekete műszerfalat, alumínium küszöbpaneleket, valamint Nappa bőrüléseket kínál – utóbbiak ráadásul állítólag nyáron is hűvösek maradnak, így nem izzad beléjük az ember.