Nem kell más országokból származó videókat nézni, ha őrült autósokra vagyunk kíváncsiak. Sajnos utcai csetepaté Magyarországon is történik. Mint a rendőrség beszámol róla, tavaly szeptemberben is történt egy filmbe illő akció Bükkábrányban, amely nyomán most tettek vádemelési javaslatot.

A nyomozás szerint egy 39 éves férfi vélt vagy valós közlekedési sérelem miatt személygépkocsijával Bükkábrányban leszorított egy autóst, így kényszerítve őt megállásra. Szóváltást követően megütötte a sértettet, majd egy késsel több helyen megszúrta. A megtámadott autós a bántalmazás miatt 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett. A gyanúsított az eset után elhagyta a helyszínt.

Filmbe illő harc magyar autósok között 2 A rendőrök 24 órán belül azonosították, majd elfogták K. Andrást, aki kihallgatásán beismerte tettét. Ellene közúti veszélyeztetés, súlyos testi sértés kísérlete és felfegyverkezve elkövetett garázdaság elkövetésének gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a rendőrség. A nyomozást a napokban lezárták és az iratokat vádemelési javaslattal megküldték az illetékes járási ügyészségre.

Filmbe illő harc magyar autósok között 3