Autók elé lökte nevelt lányát a dunakeszi férfi 1
Autók elé lökte nevelt lányát a dunakeszi férfi 2

Autók elé lökte nevelt lányát a dunakeszi férfi

Autók elé lökte nevelt lányát a dunakeszi férfi 15
Autók elé lökte nevelt lányát a dunakeszi férfi 16
Autók elé lökte nevelt lányát a dunakeszi férfi 17
Autók elé lökte nevelt lányát a dunakeszi férfi 18
Autók elé lökte nevelt lányát a dunakeszi férfi 19
Autók elé lökte nevelt lányát a dunakeszi férfi 20
Autók elé lökte nevelt lányát a dunakeszi férfi 21
Autók elé lökte nevelt lányát a dunakeszi férfi 22
Autók elé lökte nevelt lányát a dunakeszi férfi 23
Autók elé lökte nevelt lányát a dunakeszi férfi 24
Autók elé lökte nevelt lányát a dunakeszi férfi 25
Autók elé lökte nevelt lányát a dunakeszi férfi 26
Fotó megosztása:
Autók elé lökte nevelt lányát a dunakeszi férfi 27 Egy férfi 2014 novemberétől 2015. február 8-ig a szülői felügyelete alatt álló 16 éves lányt több alkalommal megfenyegette azzal, hogy megöli – közölte a rendőrség honlapján.  B. Károly dunakeszi lakos nem viccelt 2015. február 7-én, heves szóváltás és vita közben – Dunakeszin, a Béke úton, majd a Fő úton az ott közlekedő járművek elé lökte a járdáról a sértettet.

Szerencsére a lányt a járművezetők kikerülték, így személyi sérülés nem történt. A feljelentést követően az 51 éves férfit a rendőrök 2015. február 8-án a hajnali órákban lakásában elfogták, előállították, majd – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki. A Dunakeszi Járásbíróság elrendelte előzetes letartóztatását.

 A nyomozás során kiderült, hogy a férfi  nemcsak a 16 éves lányt, hanem a szintén felügyelete alatt álló kiskorú fiút is több alkalommal azzal fenyegette meg, hogy megöli, illetve megveri, továbbá őt többször megütötte és az ágyról ledobta a földre. A gyanúsított mindkét gyermekkel közölte, hogyha panaszkodnak, akkor ledobja őket az emeletről.

A férfi ellen folytatott eljárást a nyomozóhatóság a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészség részére. Zaklatás, súlyos testi sértés kísérlet és kiskorú veszélyeztetése miatt is felelnie kell.