Az esztergomi rendőrkapitányság eljárást folytat ismeretlen tettes ellen halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt. A baleset december 10-én, 12 óra 28 perckor történt az Esztergomot Tatabányával összekötő 1119. számú úton.

Egy személygépkocsi csapódott fának eddig tisztázatlan körülmények között. A gyanú szerint egy másik autós okozhatta a 25 éves tatabányai férfi halálát, aki szabálytalanul, bukkanóban kezdte meg az előtte haladó tehergépkocsi előzését, amellyel hirtelen fékezésre és irányváltoztatásra kényszerítette a vétlen sofőrt, aki a kórházba szállítását követően életét vesztette.

A képre kattintva galéria nyílik!

A képre kattintva galéria nyílik!

A rendőrök egy zöld színű Opel Astra G típusú autót és annak vezetőjét keresik, aki segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A rendőrség azok jelentkezését várja az ingyenesen hívható Telefontanú zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), a 34/517-777-es telefonszámon, vagy a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén, akik tudják, ki vezette a járművet, a sofőrről és a baleset körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek.