Friss:
Megnyitották a Budaörsi út és az M1-M7-es autópálya lezárt szakaszát, de a budai oldalon komoly közúti torlódás alakult ki. Az érintett BKK-járatok újra eredeti útvonalukon járnak, de a szokásosnál nagyobb követéssel és hosszabb menetidővel – írja a BKK
   
A rendőrség az adott útszakaszt 15 órától lezárta a Budapest XI., Beregszászi úttól 400 méter hosszan, Budaörs irányába. A befelé haladó forgalmat az Egér út, a kifelé haladó forgalmat a Sasadi út felé terelik a rendőrök.

Az M1-M7 autópálya és a Budaörs felé a Bocskai út felől a Fehérvári úton át, a BAH csomópont felől a Hegyalja úton át tehetnek kerülőt.
Gigadugó, leterelik az autósokat az M1-M7-ről 1
Az autópályán több kilométeres a torlódás. Bátyi Edina, a tűzszerészek kommunikációs altisztje elmondta, hogy a szerkezetre egy építési területen bukkantak rá. A beazonosítás idejére kiürítettek egy autószalont, egy irodaházat és egy lakóépületet, az építkezésen dolgozó munkásoknak is el kellett hagyniuk a helyszínt. Összesen körülbelül száz ember érintett.
A BKK a Facebook-oldalán azt írta, hogy a lezárás a Sasadi út és az Egér út közötti szakaszt érinti. A kifelé tartó forgalmat a Sasadi útra, a városközpont felé tartókat pedig az Egér útra terelik. Hozzátették, hogy a forgalomkorlátozás érinti az arra közlekedő BKK-járatok útvonalát, menetidejét is. 
  • A 8-as autóbusz a Nagyszeben utca és Kelenföld vasútállomás M között nem közlekedik, a kimaradó szakaszon a 139R jelzésű rendkívüli járattal lehet utazni
  • Az 53-as autóbusz módosított útvonalon közlekedik, a Vincellér utca és a Mindszenty József bíboros tér közötti megállókat nem érinti.
  • A 139-es autóbusz a módosított útvonalon közlekedik, nem érinti a Nagyszeben tér, a Regős köz, a Frankhegy utca, a Kaptárkő utca, a Telekes utca és a Gazdagréti tér megállót. A kimaradó szakaszon a 139R jelzésű rendkívüli járat közlekedik a Gazdagréti tér és Kelenföld vasútállomás M között.