Friss!
Az M3-as autópálya Budapest irányába vezető oldalának 88-as kilométerénél – Ludas közelében – vasárnap 18 óra 30 perc körüli időben öt személygépjármű összeütközött. Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján három személy szenvedett orvosi ellátást igénylő sérülést.
A rendőrök a helyszínelést teljes útlezárás mellet végzik, így a Budapest felé tartó gépjárműveket a Ludasi-lehajtónál leterelik a 3-as számú főútra. A korábban történt baleset kapcsán még érvényben lévő útlezárás miatt a járművezetők a Gyöngyös-nyugat csomópontnál hajthatnak fel újra az autópályára.

Két tömegbaleset az M3-ason, teljes útlezárás 1

Korábban történt:
Az M3-as autópálya Budapest irányába vezető oldalának 78-as kilométernél – Gyöngyös közelében 17 óra 15 perc körüli időben hét gépjármű összeütközött. A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján személyi sérülés nem történt.
A helyszínelés idejére teljes útlezárás van az érintett útszakaszon. A rendőrök a  Budapest irányába tartó gépjárműveket a Gyöngyös-kelet lehajtónál leterelik, amelyek a Gyöngyös-nyugat csomópontnál hajthatnak vissza az autópályára.