Október 22-én (csütörtökön)
– várhatóan 15 és 17 óra között lezárják a Műegyetem rakpartot a Bertalan Lajos utca és a Szent Gellért tér között
– várhatóan 16 és 18 óra között szakaszosan és időszakosan lezárják a Műegyetem rakpart – Nina és Valdemar Langlet rakpart – Raul Wallenberg rakpart – Friedrich Born rakpart – Sztelho G. rakpart – Halász utca – Fő utca – Bem József tér útvonalat
– várhatóan 17.30 és 19.30 között lezárják a Bem József teret.
Október 23-án (pénteken)
– várhatóan 14 és 18 óra között lezárják a Múzeum körutat
– várhatóan 8.30 és 11 óra között lezárják az Alkotmány utcát, a Balassi Bálint utcát a Kossuth Lajos tér és a Stollár Béla utca között, valamint a Markó utcát a Balassi Bálint utca és a Széchenyi felső rakpart között.
 
Október 23-án délelőtt futóversenyt rendeznek a budai hegyvidéki területeken, Budakesziről indulva és a XII. kerületi Csörsz utcai sportcsarnokba érkezve a Budakeszi út – Jánoshegyi út – Tündérhegyi út – Mátyás király út – Istenhegyi út – Nagyenyed utca – Alkotás utca útvonalon. Az érintett útszakaszokon közvetlenül az első versenyző megérkezése előtt vezetnek be korlátozást, és az utolsó futó elhaladását követően azonnal fel is oldják azt.
– A Budakeszi út városhatár és Jánoshegyi út közötti szakaszán várhatóan 9.10 és 9.45 között korlátozzák a centrum irányú közúti forgalmat.
– A Mátyás király út Csillagvölgyi út és Hollós út közötti részén 9.30 és 10.25 között teljes útlezárás várható, míg a Hollós út és a Költő utca közötti szakaszon félpályás lezárás.
– A Költő utca – Istenhegyi út útvonalon várhatóan 9.30 és 10.50 között haladnak át a futók. ezen az útszakaszon a futók számától függően csak időszakos és szakaszos korlátozásra kell számítani, egy sávon, rendőri irányítással végig fenntartják a forgalmat.
– A Nagyenyed utcában 9.45 és 10.55 között lehet számítani az Alkotás utca irányú forgalmi sáv lezárásával. A lezárás ideje alatt a villamosvágányon haladhat majd a közúti forgalom.
– Az Alkotás utcában a Nagyenyed utca és a Csörsz utca között a BAH-csomópont felé haladó oldalon a szélső forgalmi sávban haladnak majd a futók várhatóan 9.45 és 11.15 között, így az autósok a belső sávban hajthatnak majd.