Alighanem mindenkinek vannak rémtörténetei az autós vizsgájáról, egy huszonéves Seattle-i (Washington állam, USA) nő azonban mindenkit űberelni tud a magáéval.

A fiatal tanulóvezető pénteken reggel utolsó útjára indult oktatójával, már csak percek választották el a jogosítvány megszerzésétől. A vizsga sikeresen lezajlott, a nő remekül vette az akadályokat, így végül visszatértek az autós iskolához, ahol az oktató megkérte tanítványát, parkoljon le az épület előtt.

Elhamarkodták azonban a dicséretet: a fiatal hölgy izgatottságában a fék helyett a gázpedálra lépett, így az autó megugrott, és betörte az iskola üvegajtaját.

Kevesen mondhatják el magukról a világon, hogy vizsgájuk legutolsó méterén bukták el a jogosítványt, még kevesebben, hogy csúfos kudarcukról az egész világ értesült. Mégis azt mondjuk: inkább itt történjen ilyesmi, mint egy általános iskola előtt, a kikötőben, vagy egy bevásárló központ parkolójában.

A fiatal autósjelölt egyetlen szerencséje, hogy Seattle városában legendás hírű a tömegközlekedés: nem hallottunk még egy olyan városról, ahol a buszsofőrök pelenkában vezetnének, a kutyák pedig egyedül közlekednének.