Már szériában sem unalmas a Mustang GT, amely 425 lóerős teljesítménnyel örvendezteti meg vezetőjét minden nap. Na de ha az asszonynak is ugyanilyen van, akkor egy benzinvérű férj változtat. Így járt el Keith is, a képeken látható Ford Mustang gazdája.

Kezdett a motorral, az 5,0 literes V8-as kapott egy kompresszort, cserélték az injektorokat, a szívórendszert és sportkipufogóra cserélték a gyári elemet. A Coyote-nak becézett motort szinte szétveti az erő 715 lóerőt tud az átalakítás után.

Ezért aztán a hajtáslánc sem úszta meg, új kardántengely, differenciálmű és féltengelyek kerültek a Mustang alá. Persze ettől még a gumik nem feltétlenül tapadnak jobban, így jönni kellett az állítható lengéscsillapítóknak és az új kerékgarnitúrának.

Keith úgy gondolta, hogy a negyed mérföldes (402 méter) gyorsulást 10,8 másodperc 217 km/órás célsebesség (135 mph) mellett teljesíteni képes autó még sem maradhat egyszerű szürke. Hét nap alatt egyedileg nyomtatott fóliával átalakult a képeken látható rozsdakupaccá.