Emlékeztek még arra, hogyan kacsintott ki először Sebastian Vettel tavaly, hogy átigazol a Ferrarihoz? Vásárolt egy Ferrari Californiát az édesapjának. A California történt most folytatódik, a Ferrari ugyanis a modell új változatát választotta ahhoz, hogy elkészítse a “Vettel Edition” modellt. Egy olasz, sportkocsikkal foglalkozó oldal “leplezte le” a kocsit, vagyis egyelőre semmi sem biztos.

Saját Ferrarit kap Vettel 2 A turbómotoros Ferrari megjelenése követi a Forma-1-es versenyautókét, azaz a piros alapszínt, fekete részekkel (tető, küszöb, felnik) és fehér csíkokkal kombinálták. Belül is fekete-piros színek dominálnak. A kormányon az olasz tricolor színei is feltűnik.

Egyelőre nem tudni, hogy Sebastien Vettel számára készült egyedi modell ez vagy egy kisebb sorozat része, amit a rajongóknak szánnak.

Saját Ferrarit kap Vettel 3 A Ferrari California T Vettel Edition 3,8 literes, nyolchengeres turbómotorja 560 lóerős. 3,6 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára, végsebessége 315 km/óra. Hétfokozatú duplakuplungos automata sebességváltó és karbon-kerámia féktárcsák járnak hozzá. Tetejét 14 másodperc alatt hajtogatja be az utasok mögé.

Várhatón szeptemberben a Frankfurti Autószalonon mutathatják be a nagyközönségnek a kocsit.

Ilyen ha Vettel hajt egy utcai Ferrarit a Hungaroringen: