Lángokban pusztuló autót látni mindig szomorú dolog. Ha a vörös kakas szupersportkocsit marcangol, az már egyenesen fáj – ebben az esetben viszont azt kívánjuk, bárcsak a tulajdonos is megpörkölődött volna a tűzben.

A képeken látható Ferrari 458 Italia Németországban kapott lángra, és a tűzoltók gyors beavatkozása ellenére porrá égett. A környéken lévő biztonsági kamerák felvételeit visszanézve azonban a rendőröknek gyanús lett a dolog, és gyorsan felgöngyölítették a szálakat.


Az autó egy húszéves svájci milliomoscsemete tulajdona volt, tizenöt (!) másik szupersportkocsival egyetemben. Ezt az egyet azonban valahogy nem tudta megkedvelni a büdös kölke, ezért (állítólag autókereskedője felbujtására) biztosítási csalást fundált ki. Megbízott három embert, hogy Svájcból vigyék át Németországba az autót, és semmisítsék meg – ezeket az embereket viszont vissza tudták vezetni hozzá a hatóságok, így most 22 hónap felfüggesztett börtönbüntetés és közel 30 000 euró bírság vár rá.

Ez elvileg nem kellene, hogy földhöz vágja, hiszen apuci havi kilencezer eurós zsebpénzt tol a srácnak, akinek a nevére mellesleg 30 milliós ingatlanvagyon van bejegyezve. A jelek szerint nem erre, hanem egy büdös nagy pofonra volna szüksége.

A fiatalember egyébként azzal védekezett, hogy nem mert szólni a papának, hogy nem tetszik a kocsi. 

Anyádat!