Az M1-es autópálya főváros felé vezető oldalán a 21-es km-nél megszűnt a sávlezárás, de az M0-s csomópont előtt továbbra is óriási a torlódás, Herceghalomtól a 25-ös km-től az M0-s csomópontjáig, a 16-os kilométerig már csak lépésben lehet haladni. 
Az M3-as autópályán Gödöllő térségében a 29-31 km között a daruzási munkálatok miatt Budapest felé lassú haladásra, torlódásra kell számítani (ez durván 2 hete tart!). Nyíregyháza felé befejezték a daruzást, két sáv járható.
Az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán a 131-es km-nél korlátnak ütközött egy személygépkocsi. A külső sávot elkerítették a forgalom elől.
Az M7-es autópálya főváros felé vezető oldalán terelés kiépítésén dolgoznak. A 15-14 km között a külső sávot lezárták, lassabb haladásra kell számítani. 
A 73-as km közelében egy kamion átszakította a szalagkorlátot, és a jobb pályáról áttért a főváros felé vezető oldalra. Budapest felé több km-es a torlódás, a 80-as km-nél viszont már leterelik a forgalmat a 7-es főút felé. A torlódásban rekedt autósokat a leállósávon átengedik a baleset helyszíne mellett. A Balaton felé vezető oldalon már mindkét sáv járható, a torlódás feloszlóban van. 
A 44-es főúton, az 53-as km-nél egy személyautó kerékpárossal ütközött össze, félpályás lezárás mellett helyszínelnek.
A 76-os főúton Sármellék közelében a 18-as km-nél egy mezőgazdasági vontató kisteherautóval ütközött össze. Félpályás lezárás mellett helyszínel a rendőrség.
Rettenetes dugó az M7-esen és az M1-esen 1