Amikor a világ fizetőképesebb fele egyre sűrűbben helyezi ülepét szabadidőjárműbe, nem kell megbotránkozni azon, ha a platós kisteherautók, amelyek eddig csak rendkívül népszerűek voltak, elkezdenek egyre fényűzőbb vonásokat magukra ölteni.

Így gondolkodott a Ford is, amikor megépítette az alumíniumkarosszériás F-150 csúcskiadását. A Limited szolgáltatásai bármely középkategóriás prémiumszedánban megállnák a helyüket: selyemfényű króm díszíti a kilincseket és a hűtőmaszkot, a lökhárítókat a karosszéria színére fújták, ami hatféle egyedi árnyalatot jelent.

Egyedi, lézergravírozású tábla hordozza az alvázszámot az utastérben, új a műszerpark, a küszöbborítás háttérvilágítást kapott. Az audiorendszer tíz hangszórós, alapáras a panoráma napfénytető, a LED-es fényszóró, a távvezérelhető motorindítás. Motor mozgatja a hátfalat, akárcsak az elrejthető, illetve előrángatható fellépőket. Az ülések fűthetők és hűthetők, ráadásul masszázsfunkciót is kínálnak.

Motorból egyetlenegy választható a luxusszörnyhöz: a 3,5 literes V6-os 365 lóerővel. A modell az év vége felé kerül forgalomba; kiváló karácsonyi ajándék lesz sokaknak.