Amikor a világ fizetőképesebb fele egyre sűrűbben helyezi ülepét szabadidőjárműbe, nem kell megbotránkozni azon, ha a platós kisteherautók, amelyek eddig csak rendkívül népszerűek voltak, elkezdenek egyre fényűzőbb vonásokat magukra ölteni.

Így gondolkodott a Ford is, amikor megépítette az alumíniumkarosszériás F-150 csúcskiadását. A Limited szolgáltatásai bármely középkategóriás prémiumszedánban megállnák a helyüket: selyemfényű króm díszíti a kilincseket és a hűtőmaszkot, a lökhárítókat a karosszéria színére fújták, ami hatféle egyedi árnyalatot jelent.

Luxusautó melósoknak 1
Luxusautó melósoknak 2

Luxusautó melósoknak

Luxusautó melósoknak

Luxusautó melósoknak 15
Luxusautó melósoknak 16
Luxusautó melósoknak 17
Luxusautó melósoknak 18
Luxusautó melósoknak 19
Luxusautó melósoknak 20
Luxusautó melósoknak 21
Luxusautó melósoknak 22
Luxusautó melósoknak 23
Luxusautó melósoknak 24
Luxusautó melósoknak 25
Luxusautó melósoknak 26
Fotó megosztása:
Luxusautó melósoknak 27 Egyedi, lézergravírozású tábla hordozza az alvázszámot az utastérben, új a műszerpark, a küszöbborítás háttérvilágítást kapott. Az audiorendszer tíz hangszórós, alapáras a panoráma napfénytető, a LED-es fényszóró, a távvezérelhető motorindítás. Motor mozgatja a hátfalat, akárcsak az elrejthető, illetve előrángatható fellépőket. Az ülések fűthetők és hűthetők, ráadásul masszázsfunkciót is kínálnak.

Motorból egyetlenegy választható a luxusszörnyhöz: a 3,5 literes V6-os 365 lóerővel. A modell az év vége felé kerül forgalomba; kiváló karácsonyi ajándék lesz sokaknak.

Luxusautó melósoknak 28