Leggyorsabb utcai autójából, a Continental GT Speedből építette meg azt a héttagú szériát a Bentley, amely a lélegzetelállító repülő-bemutatóiról ismert Breitling Jet Team előtt tiszteleg.

Az autókat a repülők, illetve a Breitling óramárka színei borítják, Pantone-helyes kivitelezésben. Ugyanez a színvilág köszön vissza a beltérben, a különleges kidolgozású ülésektől a küszöbökön át a műszerfalig.

Utóbbi szénszálas borítást kapott, az utas előtt a héttagú kötelék rajza látható; a hét repülőgép közül mindegyik autón másikat festettek sárgára, így a Bentley-tulajdonosok pontosan tudhatják, hol van a helyük a formációban.

A Bentley július 31-én, a Boeing légiparádéján mutatja be hivatalosan az autókat. A kulcsokat a pilóták adják majd át a tulajdonosoknak, miután mindegyiküket elvitték egy-egy körre az L-39 Albatrosok fedélzetén.

A Breitling Jet Team a világ legnagyobb hivatásos, sugárhajtású gépekkel repülő, civil műrepülő csoportja. Repülőgépeik, a cseh gyártású L-39 C Albatros típusok legnagyobb sebessége meghaladja a 750 km/órát, repülés közben alig néhány méternyire száguldanak egymástól.