Pontosan nem világos, miért kezdett verekedni az a két tizenkilenc éves lány, akik közül az egyik kórházban, a másik a rendőrségen töltötte az éjszakát, miután az utcán kialakult bunyó véres leszámolásba torkollott.

A tinédzserek régen barátnők voltak, most viszont szemmel láthatóan nem kedvelik egymást. A függőlegesen tartott mobiltelefonnal készített videón nem fogják vissza magukat, a közönség legnagyobb örömére: hadd bunyózzanak, kiáltja egy férfi a felvételen, amikor valaki megpróbál közbeavatkozni.

A csatának hirtelen vége szakad, amikor egyikük beül autójába, hogy távozzon, ám a másik lánynak még muszáj volt egy utolsó támadást megindítania: valami azonosíthatatlan, nehéz tárgyat dobott a kocsi szélvédőjére, mire a sofőr irányt változtat, és komótosan áthajt a másikon.

A rendőrség néhány utcasarokkal odébb elfogta a magára szemmel láthatóan büszke fiatal nőt. Mint kiderült, rutinos cserbenhagyásos gázoló: decemberben elgázolt és magával vonszolt két biztonsági őrt, akik egy állítólagos bolti lopás miatt szerették volna őt megállítani.