Friss: 
A baleseti helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás volt érvényben, melyet félpályán 9 óra 14 perckor, majd teljes pályán 12 óra 5 perckor feloldottak. A forgalom zavartalanul halad. 
Hajnali tragédia Siófokon, hárman meghaltak 1
Hajnali tragédia Siófokon, hárman meghaltak 2
Halálos közúti közlekedési baleset történt június 6-án 5 óra 17 perc körüli időben a 7-es számú főúton, Siófok-Szabadifürdőn. Az elsődleges információk alapján egy személygépjármű villanyoszlopnak ütközött és kitörte azt.
A járműben utazó személyek közül hárman olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették, egy személy megsérült. A siófoki hivatásos tűzoltók az áramszolgáltató szakembereit kérték a helyszínre, ahol jelenleg teljes útlezárás van érvényben. A forgalmat a környező utcákba terelik.
Hajnali tragédia Siófokon, hárman meghaltak 3
Hajnali tragédia Siófokon, hárman meghaltak 4
A helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljesen lezárták a főút érintett szakaszát. A környéken jelenleg mintegy kétszáz fogyasztónál nincs áram, a szolgáltató szakemberei még a délelőtti órákban igyekeznek kicserélni a kitört villanyoszlopot. A Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság információja szerint a lezárás még órákig eltarthat, ezért arra kérik az autósokat, kerüljék el a helyszínt.
Police.hu
Élet a Bercsényi utcában, 3. rész

Hajnali tragédia Siófokon, hárman meghaltak 5