Akár egy filmben, úgy fosztottak ki autókat az M1-M7 kivezetőn 1
A rendőrség információi szerint május 15-én egy budaörsi hölgy, május 26-án pedig egy budapesti férfi tett feljelentést a Budaörsi Rendőrkapitányságon, mivel az M1-M7 közös szakasza melletti gyorsétterem parkolójában álló autójukból műszaki cikkeket, készpénzt és iratokat loptak el. 
Az eljárás során a nyomozók megállapították, hogy a sértettek járműveit valamilyen elektronikai kütyüvel nyitották ki.
 
A nyomozók ezután rendszeresen ellenőrizték a helyszínt, és végül sikerrel jártak. Május 28-án a reggel órákban azt tapasztalták, hogy az étterem parkolójába egy kék színű autó érkezett, amelyből az utas többször kiszállt és az ott parkoló autók között sétált, miközben azok szélvédőin keresztül az utasteret pásztázta. Ez idő alatt társa a gépkocsiban várat.
 
Ezt követően a parkolóba érkezett egy másik személygépkocsi, melynek a sofőrje kiszállt és az étterem felé indulva a központi zár távirányítójával megkísérelte lezárni járművét, de az nem sikerült, mivel a gyanúsítottak az elektronikai eszközzel megakadályozták ebben. A sértett ezt nem vette észre, és mialatt az étteremben tartózkodott, simán ellopták laptopját az autóból.
 
A tolvajt végül a bűncselekmény helyszínétől körülbelül egy kilométerre fogták el a rendőrök és megtalálták az ellopott tárgyakat is. Társát az étterem parkolójában fogták el a budaörsi rendőrök.