Országszerte hét ágra süt a nap, a munka befejeztével pedig egyre többen indultak el hazafelé, vagy a szülőkhöz, nagyszülőkhöz a hétvégére. A főbb útvonalakon erős a forgalom, és ha nem vagyunk elég türelmesek egymással, vagy az egész heti meló miatt fáradtan ülünk a volán mögé, hamar megtörténhet a baj.
Mindenki legyen fokozottan óvatos és türelmes.

Félpályás útlezárás a 73-as főúton

Két személygépkocsi és egy motorkerékpár ütközött.
Egy személy sérült meg abban a balesetben, amely 17 óra előtt nem sokkal történt a 73-as főút 12. és 13. kilométerszelvénye között, Szabadságpuszta közelében.
A mentés és a baleseti helyszínelés idejére a rendőrség a négy sávból kettőt lezárt 17 óra 22 perckor.

Baleset a 61-es számú főúton

Teljes útlezárás van érvényben.
Súlyos baleset történt a 61-es számú főúton 17 óra után, Taszár külterületén. A rendelkezésre álló adatok szerint két személygépjármű közlekedett Baté felől Kaposvár irányába. A hátsó autó nem tartotta be a kötelező követési távolságot, az előtte haladónak ütközött, és azt a szemközti sávba, egy Kaposvár irányából érkező személygépjármű elé lökte. 
Az autó vezetője az ütközést elkerülni már nem tudta. A balesetben három személy sérült. A helyszínelés és a műszaki mentés idején 17 óra 31 perctől teljes útlezárás van érvényben. Kerülésre a Baté felől érkezők részére Kaposhomoknál, a Kaposvár irányából közlekedőknek pedig a taszári körforgalomnál van lehetőség.

Félpályán halad a forgalom a 85-ös számú főúton

Eddig ismeretlen okból 14 óra körüli időben két személyautó ütközött Enesén, a Soproni utca 13. szám előtt. Az elsődleges megállapítások szerint a balesetben ketten könnyen sérültek
Frissítés: A helyszínelést azóta befejezték, az érintett útszakaszon zavartalan a forgalom.
Forrás: Police.hu