Egy seattle-i (Washington, USA) házaspár még ma is a nagy nyeremény elvesztése felett bánkódna, ha egy kisstílű bűnöző fel nem töri az autójukat…

A meg nem nevezett házaspár még februárban vett egy lottószelvényt, abban bízva, hogy övék lesz a 350 millió dolláros (99 milliárd Ft) főnyeremény. Amikor nem ők vitték el a mesés összeget, megfeledkeztek az egészről, a szelvény ott maradt az autóban.

Teltek a hetek, hónapok, és talán soha nem került volna elő a szelvény, ha május elején fel nem törik a kocsijukat. Az elkövető semmi mást nem vitt el, mint egy napszemüveget, amit történetesen pont a lottószelvényre pakoltak rá a tulajdonosok.

Bosszúságukban, hogy megrongálták az autót, gondoltak egyet, és újra ellenőrizték a megjátszott számokat. Ekkor derült ki, hogy ha a főnyeremény nem is lett az övék, mégis nyertes volt a szelvény: kerek egymillió dollár (282 millió Ft) ütötte a markukat.

Ebből most felújíttatják a házukat, és mivel az rengeteg kosszal és macerával jár, arra az időre elruccannak Párizsba és Izlandra. A szerencsétlen betörő meg örülhet, hogy nem kapták el, mert akkor arccal és névvel tudnánk róla, hogy ő az évszázad legélhetetlenebb bűnözője.