448 LE: ennyi az S500 plug-in hybrid gyári rendszerteljesítménye. A 333 lóerős, V6-os benzinmotor és a villanymotor összjátékából 890 Nm egyesített forgatónyomaték jön létre, ami  5,5 másodperc alatt repíti százra a takarékos luxusautót.

A villanymotorhoz nem nyúlt a Brabus, a belsőégésű egységhez azonban annál inkább: 52 plusz lóerőt csiholt ki belőle, így most 385 lóerős, ami az összteljesítményt kerek 500 LE-re duzzasztja.

Ezzel már csupán 4,9 másodpercig tart a szabványos 100-as sprint, a végsebességet viszont érintetlenül hagyta a Brabus – nyilván megint csak azért, hogy ne bolygassák a hibridrendszer vezérlését. Arra vonatkozóan nincs adat, hogy a 2,8 literes, norma szerinti üzemanyag-fogyasztás hogyan változik.

Mercedes-hibrid félezer lóerővel 2 Ami az optikai és kényelmi kiegészítőket illeti, az S-osztályhoz kínált arzenálból válogathatnak az érdeklődők, a légterelő-csomagtól az akár 22 colos, egyedi kerekeken át a beltéri csecsebecsékig. Szintén feláras a négy végcsőbe torkolló, rozsdamentes kipufogórendszer.