A BMW módosította az M6 kupé, kabrió és GranCoupé modellekhez megrendelhető Competition csomag tartalmát.

Az alapkivitelű M6 motorja 560 lóerős, 680 Nm nyomatékú, ám akinek ez nem volt elég, a két évvel ezelőtti modellfrissítés során bevezetett Competition csomagot megrendelve eddig 575 lóerőt és változatlan mértékű, de szélesebb tartományban elérhető forgatónyomatékot kapott a pénzéért.

600 lóerősre gyúrták a BMW M6-ost 2 A 15 lóerős teljesítménynövelést a jelek szerint túl szerénynek ítélte meg a BMW, mert mostantól a csomag további 25 lóerőt és plusz 20 Nm nyomatékot tartalmaz, így az új, könnyen megjegyezhető számadatok 600 lóerő és 700 Nm. Ez megegyezik a BMW M5 harmincadik évfordulójára piacra bocsátott, mára utolsó szálig eladott, limitált szériás modell teljesítményadataival. Ha ez sem elég, akkor javasoljuk felkeresni a G-Power műhelyét.

A módosított csomaggal a kupé és a négyajtós Gran Coupé 3,9, a kabrió 4,0 másodperc alatt gyorsul százra, a végsebesség 305 km/óra, amennyiben a vásárló megrendeli az M Driver csomagot.

A Competition csomag a nagyobb teljesítmény mellett módosított futóművet is tartalmaz; ennek tartalmán most nem változtattak a gyáriak. Emlékeztetőül: újak a rugók, a lengéscsillapítók, a stabilizátorok. Emellett áthangolták a kormányművet, módosították az Active M differenciálművet, és sportosabbra hangolták a DSC menetstabilizátort. A csomagot fekete króm kipufogóvégek és egyedi, 20 colos könnyűfém keréktárcsák teszik teljessé.

600 lóerősre gyúrták a BMW M6-ost 3