A Smart és a JBL koprodukciója az a Fortwo, amelynek audiorendszerét nem a kétszemélyes utastérre, hanem az európai nagyvárosok főtereire méreteztek. A Forgigs ugyanis egy önjáró zenei erősítő és hangszóró rendszer, amelyet utcai zenészeknek álmodtak meg alkotói.

5720 watt egy Smartban! 2 Öt darab erősítő dolgozik a parányi autóban, ebből kettő csak a mélynyomót szolgálja ki; a maximális hangnyomás 150 dB. Hangszóróból négyszer négyet találunk a kocsiban, rendszerbe kötve, plusz két darab mélynyomót, egyenként 30 centis átmérővel.

A rendszer boldogul a Bluetooth streaming technológiával, és minden manapság szokásos, tömörített és veszteségmentes fájlformátumot felismer, tehát akármilyen telefonunk van, komoly hangzásban hallgathatjuk a rajta tárolt zeneszámokat – feltéve persze, hogy igényes minőségben vettük fel azokat.

5720 watt egy Smartban! 3 Összesen tíz négyzetméter hangszigetelés és száz méter kábel került a kocsiba; az ezzel járó tömegnövekedés miatt felesleges aggódni, mert a sok technika miatt úgysem igazán vihetünk magunkkal semmit az útra.

A tanulmányt külső és belső hangulatvilágítással is felszerelték, ezek színe tetszés szerint variálható.